Ένα απόγευμα στο μουσείο: Μετατρέποντας την εμπειρία σε ιστορία

Αυτά μας ενώνουν: οι ρίζες μας, τα βιώματά μας,
τα ακούσματά μας, τα αντέτια μας.

Ένα απόγευμα στο μουσείο: Μετατρέποντας την εμπειρία σε ιστορία

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού - Παιδείας & Αθλητισμού, στο πλαίσιο των εφετινών Ελευθερίων, συμμετέχει στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00, με την εκδήλωση «η Δύναμη των Μουσείων» στο Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Κομοτηνής.


Κατά την εκδήλωση θα υλοποιηθεί το εργαστήριο «Ένα απόγευμα στο μουσείο: Μετατρέποντας την εμπειρία σε ιστορία». Σε αυτό, ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να συνδέσει την προσωπική του εμπειρία των τελευταίων δύσκολων χρόνων της πανδημίας με τη συλλογική ιστορία, αφού καλούμαστε μετά από δύο και πλέον χρόνια να συναντηθούμε ως Πρόσωπα. Το εργαστήριο θα αποτελέσει μια βιωματική διαδικασία με τα εκθέματα του Λαογραφικού Μουσείου να λειτουργούν ως ερεθίσματα και πηγή έμπνευσης.


Συμμετέχουν:
ΓΚΟΓΚΟΥ Κέλυ, Μουσειολόγος
KENTIΓKEΛENH Κυριακή, Ψυχίατρος παιδιών & εφήβων, Προσωποκεντρική Σύμβουλος-Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια, Οικογενειοκεντρική Θεραπεύτρια.
TΣIΛIΓKAPIΔOY Κυριακή, Νηπιαγωγός, Προσωποκεντρική Σύμβουλος-Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια, Οικογενειοκεντρική Θεραπεύτρια
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κική, ιστορικός Τέχνης-Μουσειολόγος

16 Μάιος 2022

19:00

Λαογραφικό Μουσείο Κομοτηνής

Ένα απόγευμα στο μουσείο: Μετατρέποντας την εμπειρία σε ιστορία

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.