Οι Έλληνες του Βορείου Καυκάσου | Διάλεξη

Αυτά μας ενώνουν: οι ρίζες μας, τα βιώματά μας,
τα ακούσματά μας, τα αντέτια μας.

Οι Έλληνες του Βορείου Καυκάσου | Διάλεξη

Στο πλαίσιο, της συνεργασίας του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστήμιο (Δ.Ε.Α.Π.) Περιστερίου και του Εργαστηρίου Λαογραφίας & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας της Σχολής Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, θα υλοποιηθούν διαλέξεις, θεματικής ενότητας «Λαογραφία».

 

Οι δια ζώσης διαλέξεις θα πραγματοποιούνται, κάθε Τετάρτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα διαλέξεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Σκρα 62 & Αδριανουπόλεως).

 

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις στον χώρο παρακολούθησης των διαλέξεων είναι περιορισμένες στους ογδόντα (80) συμμετέχοντες.

 

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι για τις δια ζώσης διαλέξεις θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής http://www.dvivlper.gr/images/DEAP.pdf στο email: info@dvivlper.gr,  φαξ: 2105716069, τηλ.: 2105716057 & 2105716069. Η προκράτηση θέσεων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.

 

Βέβαια, για όσους το επιθυμούν θα υπάρχει η δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν στο κανάλι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο YouTube https://www.youtube.com/user/PublicLibraryPeriste/videos

 

Θέμα Διάλεξης:

Βασίλης Τσεγκελίδης, Ιστορικός, μέλος Επιτροπής Ποντιακών Μελετών – «Οι Έλληνες του Βορείου Καυκάσου».

25 Μάιος 2022

19:00

Αίθουσα διαλέξεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Σκρα 62 & Αδριανουπόλεως) & YouTube

Οι Έλληνες του Βορείου Καυκάσου | Διάλεξη

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.