Κάκκος Κώστας

Η μουσική είναι ένας ηθικός κανόνας. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη,
απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και ζωή στα πάντα.

Κάκκος Κώστας

Κάκκος Κώστας
Κάκκος
Κώστας
Κλαρίνο

Ο Κώστας Κάκκος γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβρη του 1979 και κατάγεται από την Φιλιππιάδα Πρεβέζης. Άρχισε κλασικές σπουδές στο κλαρινέτο και θεωρητικά κλασικής μουσικής στο Ωδείο Άργους το 1987 και εν συνεχεία το 2001 παίρνει μαθήματα αρχικά από τον Γιώργο Κωτσίνη, ενώ εμπνέεται μετέπειτα από το κύριο δάσκαλό του Παναγιώτη Πλαστήρα. Σπούδασε στο Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής Πανεπιστημίου Ηπείρου με ειδικότητα το Παραδοσιακό Κλαρίνο & στο ΔΙΕΚ Ιωαννίνων με ειδικότητα Μουσική τεχνολογία (ηχοληψία)

Από τα 23 του χρόνια αρχίζει συνεργασίες με μεγάλους τραγουδιστές όπως η Φιλιώ Πυργάκη, η Βαγγελιώ Χρηστιά, η Γιούλα Κοτρώτσιου, ο Αντώνης Κυρίτσης, ο Κώστας Τζίμας, η Γιώτα Γρίβα, ο Γιάννης Καψάλης, ο Κώστας Σαφέτης, o Χριστόδουλος Κωσταρέλος, ο Γιώργος Βελισσάρης, ο Θανάσης Βαρσαμάς, ο Νίκος Βλαχοδήμος, ο Γιωργος Μπέκιος, ο Γιάννης Σιέττος, η Γωγώ Τσαμπά, η Χαρά Βέρα, ο Σπύρος Σιώλος, ο Γιάννης Γκόβαρης, κ.α.. Ξεχωριστή είναι η συνεργασία του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη το 2005.

Συμμετέχει σε δισκογραφικές εκδόσεις ενώ προσωπική του δισκογραφία με παραδοσιακά ορχηστρικά τραγούδια αποτελεί ο δίσκος με τίτλο «Για παλιούς…και για νέους» που κυκλοφορεί από την General Music.

Ενδιαφέρεστε για τον Μουσικό;

Επικοινωνία με Μουσικό

Επικοινωνία με Μουσικό

Εαν ενδιαφέρεστε για τον μουσικό, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Είσαι και συ καλλιτέχνης παραδοσιακής μουσικής;

Διαβάστε

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.