Συχνές Ερωτήσεις

Όποιος δε θυμάται το παρελθόν του,
είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Το adeti.gr αποτελεί το πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης & πολιτισμού. Είναι η ενημέρωση για όλα τα αντέτια που συμβαίνουν σήμερα στο ζυμωτήρι του λαϊκού πολιτισμού, η σύγχρονη εικόνα της παράδοσης μέσα από τους ανθρώπους, το  έργο τους και τα αγαθά τους.

Το "αντέτι" γεννήθηκε από μία ιδέα: να ενώσει όλους όσοι αποδέχονται το παρελθόν και ζουν στο παρόν.  Κύριος σκοπός του; Η αποτύπωση της παράδοσης όπως και από όπου εκπροσωπείται αυτή σήμερα.

Το adeti.gr υπάρχει για να προβάλλει αλλά και να διαφυλάξει - με τρόπο σύγχρονο, καθολικό και διαχρονικό - αυτά που μας ενώνουν: τα βιώματά μας, τα ακούσματα, τις ρίζες μας, τα αντέτια μας… Αποτελεί τόπο προβολής για μονάδες και ομάδες, για το έργο τους, για τα αγαθά τους. Γεννήθηκε από ανθρώπους με τεχνογνωσία και μεράκι και απευθύνεται σε ανθρώπους με έργο και σεβασμό. 

Ο καθένας επισκέπτης μπορεί να ψάξει, να γνωρίσει, να ακούσει, να διαβάσει για όλα όσα διαμορφώνουν το ζυμωτήρι του λαϊκού πολιτισμού, όπως αυτά λαμβάνουν χώρο και χρόνο στο σήμερα. Μπορεί όμως και να αλληλοεπιδράσει, να συμβάλλει, να συμμετέχει, να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους της παράδοσης και του πολιτισμού.

Η καταγραφή όλων όσα συντελούν στη διαμόρφωση του λαϊκού πολιτισμού σήμερα, επιτυγχάνεται μέσω διανομής χώρου στους ίδιους τους φορείς του:

Άξιοι καλλιτέχνες παραδοσιακής μουσικής, δάσκαλοι παραδοσιακών χορών με μεράκι, πολιτιστικοί σύλλογοι και ομάδες έχουν χώρο στο adeti.gr.

Το πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης και πολιτισμού, διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, αναλαμβάνει  την καταχώρησή τους στα ευρετήρια των αντίστοιχων κατηγοριών. Δημιουργεί εξατομικευμένα προφίλ με χρήση των σύγχρονων ψηφιακών μέσων και εργαλείων αλλά κυρίως με αγάπη για το έργο τους.

Η ομάδα του adeti.gr θαυμάζει το πάθος σας, συμμερίζεται την ανάγκη σας για προβολή της δράσης σας σε ένα ευρύτερο επίπεδο και σας προσφέρει χώρο και χρόνο με γνώμονα την ανάδειξη της προοπτικής.

Είσαι καλλιτέχνης παραδοσιακής μουσικής; 

Διδάσκεις παραδοσιακούς χορούς; 

Εκπροσωπείς έναν πολιτιστικό φορέα; 

ΑΝΗΚΕΙΣ ΗΔΗ ΕΔΩ.

Έλα και συ στην παρέα μας.

Γίνε τώρα συνδρομητής στο πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης και πολιτισμού. Είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

Το adeti.gr παρέχει ενημέρωση στον απλό επισκέπτη για όλα τα νέα των εκπροσώπων του λαϊκού πολιτισμού, σήμερα. Η μετάδοση της πληροφορίας γίνεται με βάση όσα οι ίδιοι οι συνδρομητές θέλουν να καταχωρήσουν, παραχωρώντας τα σε εμάς μέσω της συνεργασίας μας. Επομένως, η ενημέρωση των προφίλ και η σύνταξη αρθρογραφίας βασίζονται στην αλήθεια.

Στο adeti.gr οι καλλιτέχνες παραδοσιακής μουσικής, οι δάσκαλοι παραδοσιακών χορών και οι φορείς παράδοσης και πολιτισμού, οι σύλλογοι,  έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δράση τους σε ένα κοινό ευρείας εμβέλειας, μέσω του διαδικτύου. Εδώ προβάλλουν το έργο τους: τις εκδηλώσεις, τα σεμινάρια που διοργανώνουν, τις δραστηριότητές τους, τις εκδόσεις τους και τις ανακοινώσεις που επιθυμούν να διαβιβάσουν στο κοινό τους, αφήνοντας ο καθένας τους το «στίγμα» του στην παράδοση.

Το adeti.gr έχει πάντα χώρο για την αυθεντική  προβολή, υπό την έννοια της αντικειμενικής παρουσίασης,  μέσω ενός συνόλου υπηρεσιών, αφιερωμένων στο σύνολο των συνδρομητών του.

Συγκεκριμένα, παρέχει:

 • Εγγραφή – δημιουργία προφίλ – καταχώρηση προφίλ στο αλφαβητικό ευρετήριο των κατηγοριών: 
 • Καταχώρηση γεγονότων στην ατζέντα (αντέτια: εκδηλώσεις, σεμινάρια παραδοσιακών χορών, πανηγύρια, δραστηριότητες πολιτιστικών συλλόγων κ.ά).
 • Διαφημιστικές υπηρεσίες διαδικτύου μέσω σχεδιασμού εξατομικευμένης καμπάνιας δημοσιότητας για τους συνδρομητές του.
 • Διαφημιστικές υπηρεσίες ψηφιακής τοποθέτησης προϊόντων και αγαθών μέσω εργαλείων για τις επιχειρήσεις. Το adeti.gr προβλέπει ειδικά σχεδιασμένους χώρους διαφήμισης για επιχειρήσεις με διανομή προϊόντων και αγαθών περιορισμένης διαθεσιμότητας ή τοπικού χαρακτήρα.
 • Διασύνδεση συνδρομητών με το σύνολο των αναγνωστών μέσω φορμών επικοινωνίας, πάντα με γνώμονα την προστασία προσωπικών δεδομένων.
 • Παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας, όπως τον σχεδιασμό πρωτότυπου ψηφιακού υλικού και τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα.

 

Η συνδρομή στο adeti.gr είναι εύκολη διαδικασία και χρειάζεται να αφιερώσετε 1 λεπτό από τον χρόνο σας.

Ενημερώνουμε ότι, η βασική συνδρομητική υπηρεσία, δηλαδή η εγγραφή και η καταχώρηση του προφίλ ενός συνδρομητή σε οποιαδήποτε κατηγορία απαιτεί την καταβολή συνδομής για την καταχώρηση ατόμου (ευρετήρια κατηγοριών ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ και ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ) όπως αυτή ορίζεται με βάση την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική και ΔΩΡΕΑΝ για τους πολιτιστικούς φορείς. Εάν δεν ανήκετε στις παρακάτω κατηγορίες συνδρομητών, εγγραφείτε στο NEWSLETTER (κάτω μέρος στην αρχική σελίδα, συμπληρώνοντας τη φόρμα, ώστε να μαθαίνετε νέα και ανακοινώσεις μας. 

Αν είσαι καλλιτέχνης παραδοσιακής μουσικής,

αν διδάσκεις παραδοσιακούς χορούς,

ή εκπροσωπείς έναν πολιτιστικό φορέα,

ΑΝΗΚΕΙΣ ΗΔΗ ΕΔΩ.

Γίνετε τώρα συνδρομητής στο πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης και πολιτισμού. Συμπλήρωσε την φόρμα

Σύντομα ένας εκπρόσωπος του adeti.gr  θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη δημιουργία του προφίλ σας και την καταχώρησή του στο ευρετήριο της κατηγορίας σας!

Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε κάποια περαιτέρω διευκρίνιση για την ολοκλήρωση της συνδρομής σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.  

Ένα έτος.  

Ανανέωση της συνδρομής γίνεται στο τέλος της λήξης της συνδρομής. Πρώτη ημέρα συνδρομής ορίζεται η ημέρα ανάρτησης του προφίλ του συνδρομητή.

Η συνδρομητική υπηρεσία, δηλαδή η εγγραφή ενός συνδρομητή στην κατηγορία ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ και ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ,  ή στην κατηγορία  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ είναι δωρεάν.

 

Εάν δεν είστε συνδρομητής, εγγραφείτε τώρα συμπληρώνοντας τη φόρμα: ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Συγκεκριμένα η ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ περιλαμβάνει:

 • Δημιουργία προφίλ σε ξεχωριστή υπο-σελίδα της κύριας ιστοσελίδας που δέρει το όνομά σας
 • Καταχώρηση στο αλφαβητικό ευρετήριο της κατηγορίας
 • Καταχώρηση στην αναζήτηση των φίλτρων «μουσικό όργανο», «τραγούδι», «κατηγορίες παραδοσιακών χορών», «τόπος έδρας φορέα».
 • Δημιουργία πρωτότυπου ψηφιακού υλικού για την προσωπική προβολή του συνδρομητή: Εικόνα προφίλ
 • Σύνταξη και μεταφόρτωση βιογραφικού σημειώματος του συνδρομητή με βασικές πληροφορίες

Στόχος μας μέσω της καταχώρησή σας, είναι να σας γνωρίσει το κοινό, ή να σας αναγνωρίσει μεγαλύτερο κοινό, και να συμπεριληφθεί το έργο σας στο σύνολο εκφοράς της παράδοσης και του λαϊκού πολιτισμού, σήμερα.

Ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει το προφίλ του ώστε να προβάλλει μία σφαιρική εικόνα των μουσικών καταβολών του αλλά και του ατομικού του έργου. Αυτό σημαίνει ότι, ο καθένας συνδρομητής με βάση το βαθμό εμπλοκής του με την παράδοση, μπορεί να αναβαθμίσει το προφίλ του επιλέγοντας το κατάλληλο πακέτο συνδρομής ώστε να προβάλλει τα αντέτια που συμμετέχει μέσω της ατζέντας, να καταχωρήσει βίντεο και εικόνες, να δημιουργήσει μία σύντομή προσωπική παρουσίαση, να προσθέσει συνδέσμους σχέσης με άλλα προφίλ (πχ. Μουσική ορχήστρα) ή και να προβάλλει ένα πρωτότυπο υλικό με στόχο την προβολή της μουσικής παράδοσης του τόπου καταγωγής του αλλά και τα τεκμήρια που οδηγούν στην εξέλιξή της.

Έχοντας συνεχή ενημέρωση για τον κόσμο του «επιχειρείν», είναι σαφές σε εμάς ότι οι διαφημιζόμενοι γνωρίζουν περισσότερο από κάθε άλλον το προϊόν τους ή τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Έτσι, δε διαθέτουμε μία μορφή διαφήμισης-πανάκεια σε όλους. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε λύσεις με τη μέγιστη διαφημιστική αξία.

Για να έχετε μία γνώση των υπηρεσιών διαφήμισης που σας παρέχουμε, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε αποφασίσει να διατηρούμε συνεργασίες με σκοπό την - κατά το μέγιστο - δυνατή απόδοση.

 • Προσφέρουμε χώρους στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδα μας  αλλά και στις εσωτερικές μας κατηγορίες για τοποθέτηση banners.
 • Έχουμε προνοήσει να υπάρχει χώρος αποδοτικής διαφημιστικής προβολής στα επιμέρους ευρετήρια σε περιπτώσεις επιχειρήσεων που διαθέτουν και διανέμουν τοπικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.
 • Σχεδιάζουμε banners και αρθρογραφούμε αληθή και ωφέλιμα advertorials σε περίπτωση που ο διαφημιζόμενος δεν είναι σε θέση να τα παράσχει αυτούσια.

Αναλυτικές πληροφορίες για το κόστος των διαφημιστικών υπηρεσιών που παρέχει το adeti.gr  καθώς και για τη διάρκεια προβολής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα χαρούμε να φανούμε χρήσιμοι με τις υπηρεσίες μας.

Καθημερινά λαμβάνουν χώρα πολλά αντέτια που αξίζει κανείς να μιλήσει για αυτά, να συμμετάσχει και να τα προτείνει σε άλλους. Εάν διοργανώνετε εσείς ένα αντέτι τότε γνωρίζετε πολύ καλά ότι χρειάζεται να το προβάλλετε, να το μοιραστείτε με άλλους, με όσους περισσότερους γίνεται. Αυτό άλλωστε, θα συντελέσει ως ένα βαθμό και στην επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Η ατζέντα του adeti.gr έχει πάντα χώρο για αυθεντικά αντέτια από ανθρώπους με μεράκι.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΉΣ και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι σε περίπτωση συνδιοργάνωσης (παράδειγμα πολιτιστικός σύλλογος με παραδοσιακούς μουσικούς ή και χοροδιδασκάλους): μπορεί κανείς να προσθέσει στην προβολή της εκδήλωσης και τα υπόλοιπα μέλη. Έτσι, εμπλουτίζονται παράλληλα περισσότερα από ένα προφίλ και μεγιστοποιείται η θέαση της εκδήλωσης από τους επισκέπτες της σελίδας.

Το πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης και πολιτισμού, το adeti.gr, επιτελώντας έναν από τους βασικούς σκοπούς του, δε θα μπορούσε παρά να ενισχύει την επικοινωνία μεταξύ συνδρομητών και αναγνωστών.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με έναν καλλιτέχνη παραδοσιακής μουσικής ή έναν χοροδιδάσκαλο μπορείτε απλά να πατήσετε το κουμπί ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που υπάρχει στο προφίλ του.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με έναν φορέα παράδοσης και πολιτισμού, αισθανθείτε ελεύθεροι να απευθυνθείτε στα δημόσια στοιχεία επικοινωνίας που έχουν καταχωρηθεί στο προφίλ τους.

Είστε γνώστης της παράδοσης; Παρακολουθείτε χρόνια τα πολιτιστικά δρώμενα εξακολουθώντας να διατηρείτε μία φρέσκια ματιά για όσα εξελίσσονται σήμερα στο χώρο της παράδοσης και του πολιτισμού; Ξέρετε καλύτερα από άλλους την λαογραφία του τόπους σας; Απολαμβάνετε να ερευνάτε; Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι όλα αυτά για εσάς.

Αφήστε μας να μάθουμε και εμείς μέσα από όλα όσα με τόσο πάθος διατηρείτε ως αρχείο.

Το adeti.gr έχει πάντα χώρο για ανθρώπους με ανοιχτό μυαλό, με φιλοπεριέργεια, με πάθος για αναζήτηση της αλήθειας. Εδώ, μπορείτε να προβάλλετε το αρχειακό σας υλικό, σπάνιες φωτογραφίες, ντοκουμέντα, αναζητήσεις και ανησυχίες, επώνυμα.

Εάν διατηρείτε τέτοιες σημαντικές πληροφορίες, εάν έχετε απόψεις που αξίζει να ακουστούν αλλά δε διαθέτετε χρόνο ή τρόπο για τη σύνταξη, η δημοσιογραφική ομάδα του adeti.gr είναι εδώ για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email. Επιτρέψτε μας να έχουμε μία πρώτη γνωριμία με εσάς και το «έργο» σας στέλνοντάς μας λίγα λόγια για τη σχέση σας με τη παράδοση και τον πολιτισμό ή ένα σύντομο βιογραφικό σας στο info@adeti.gr .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η κατοχύρωση ενός νέου προφίλ στο ευρετήριο είναι μία απλή διαδικασία. Απαιτεί λιγότερο από 1 λεπτό και τη συμπλήρωση μόνο βασικών πεδίων στη φόρμα εγγραφής. ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ.

Μοιραστείτε αυτήν την ιδέα στους ανθρώπους που πρέπει να καταχωρήσουν άμεσα το προφίλ τους. Κοινοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο στο προφίλ σας ή στείλτε το σε προσωπικό μήνυμα.

Εάν εκπροσωπείτε έναν πολιτιστικό φορέα, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τη δημιουργία ενός προφίλ παραθέτοντας όλα όσα θέλετε και σύμφωνα με το πρότυπο της κατηγορίας.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση ή απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας ακολουθώντας τη μέθοδο που σας εξυπηρετεί καλύτερα:

e-mail:  info@adeti.gr

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6944 2900 50

Θα χαρούμε να φανούμε χρήσιμοι με τις υπηρεσίες μας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας: ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το να μοιράζεσαι είναι χαρά!

Βοήθησε έναν καλλιτέχνη παραδοσιακής μουσικής, έναν χοροδιδάσκαλο ή έναν πολιτιστικό φορέα να προβάλλει το έργο του!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την αναμονή ειδικά όταν δε γνωρίζεις πόσο αυτή θα διαρκέσει. Έλα και συ στην παρέα του adeti.gr με ένα απλό βήμα!
Συμπλήρωσε το email σου στο newsletter και θα λαμβάνεις δωρεάν ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος όλες τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις των συνδρομητών. Νέες καταχωρήσεις προφίλ στα ευρετήρια των κατηγοριών, νέα αντέτια στην μηνιαία ατζέντα και ενημέρωση για ό,τι άλλο συμβαίνει σήμερα στο πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης και πολιτισμού θα φτάνουν σε σένα.

Ας έρθουμε πιο κοντά! Ακολούθησέ μας σε Facebook, Instagram και γίνε συνδρομητής στο κανάλι μας στο YouTube, πατώντας «Εγγραφή» και πατώντας το κουδουνάκι για να ενημερώνεσαι απευθείας για τα νέα μας βίντεο.

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.