Τι είναι το «adeti.gr»

Όποιος δε θυμάται το παρελθόν του,
είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Τι είναι το «adeti.gr»

Το adeti.gr αποτελεί το πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης & πολιτισμού. Είναι η ενημέρωση για όλα τα αντέτια που συμβαίνουν σήμερα στο ζυμωτήρι του λαϊκού πολιτισμού, η σύγχρονη εικόνα της παράδοσης μέσα από τους ανθρώπους, το  έργο τους και τα αγαθά τους.

Το "αντέτι" γεννήθηκε από μία ιδέα: να ενώσει όλους όσοι αποδέχονται το παρελθόν και ζουν στο παρόν.  Κύριος σκοπός του; Η αποτύπωση της παράδοσης όπως και από όπου εκπροσωπείται αυτή σήμερα.

Το adeti.gr υπάρχει για να προβάλλει αλλά και να διαφυλάξει - με τρόπο σύγχρονο, καθολικό και διαχρονικό - αυτά που μας ενώνουν: τα βιώματά μας, τα ακούσματα, τις ρίζες μας, τα αντέτια μας… Αποτελεί τόπο προβολής για μονάδες και ομάδες, για το έργο τους, για τα αγαθά τους. Γεννήθηκε από ανθρώπους με τεχνογνωσία και μεράκι και απευθύνεται σε ανθρώπους με έργο και σεβασμό. 

Ο καθένας επισκέπτης μπορεί να ψάξει, να γνωρίσει, να ακούσει, να διαβάσει για όλα όσα διαμορφώνουν το ζυμωτήρι του λαϊκού πολιτισμού, όπως αυτά λαμβάνουν χώρο και χρόνο στο σήμερα. Μπορεί όμως και να αλληλοεπιδράσει, να συμβάλλει, να συμμετέχει, να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους της παράδοσης και του πολιτισμού.

Η καταγραφή όλων όσα συντελούν στη διαμόρφωση του λαϊκού πολιτισμού σήμερα, επιτυγχάνεται μέσω διανομής χώρου στους ίδιους τους φορείς του:

Άξιοι καλλιτέχνες παραδοσιακής μουσικής, δάσκαλοι παραδοσιακών χορών με μεράκι, πολιτιστικοί σύλλογοι και ομάδες έχουν χώρο στο adeti.gr.

Το πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης και πολιτισμού, διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, αναλαμβάνει  την καταχώρησή τους στα ευρετήρια των αντίστοιχων κατηγοριών. Δημιουργεί εξατομικευμένα προφίλ με χρήση των σύγχρονων ψηφιακών μέσων και εργαλείων αλλά κυρίως με αγάπη για το έργο τους.

Η ομάδα του adeti.gr θαυμάζει το πάθος σας, συμμερίζεται την ανάγκη σας για προβολή της δράσης σας σε ένα ευρύτερο επίπεδο και σας προσφέρει χώρο και χρόνο με γνώμονα την ανάδειξη της προοπτικής.

Είσαι καλλιτέχνης παραδοσιακής μουσικής; 

Διδάσκεις παραδοσιακούς χορούς; 

Εκπροσωπείς έναν πολιτιστικό φορέα; 

ΑΝΗΚΕΙΣ ΗΔΗ ΕΔΩ.

Έλα και συ στην παρέα μας.

Γίνε τώρα συνδρομητής στο πρώτο ψηφιακό δίκτυο παράδοσης και πολιτισμού. Είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.