Πως μπορώ να προβάλλω την επιχείρησή μου στο adeti.gr;

Όποιος δε θυμάται το παρελθόν του,
είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Πως μπορώ να προβάλλω την επιχείρησή μου στο adeti.gr;

Έχοντας συνεχή ενημέρωση για τον κόσμο του «επιχειρείν», είναι σαφές σε εμάς ότι οι διαφημιζόμενοι γνωρίζουν περισσότερο από κάθε άλλον το προϊόν τους ή τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Έτσι, δε διαθέτουμε μία μορφή διαφήμισης-πανάκεια σε όλους. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε λύσεις με τη μέγιστη διαφημιστική αξία.

Για να έχετε μία γνώση των υπηρεσιών διαφήμισης που σας παρέχουμε, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε αποφασίσει να διατηρούμε συνεργασίες με σκοπό την - κατά το μέγιστο - δυνατή απόδοση.

  • Προσφέρουμε χώρους στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδα μας  αλλά και στις εσωτερικές μας κατηγορίες για τοποθέτηση banners.
  • Έχουμε προνοήσει να υπάρχει χώρος αποδοτικής διαφημιστικής προβολής στα επιμέρους ευρετήρια σε περιπτώσεις επιχειρήσεων που διαθέτουν και διανέμουν τοπικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.
  • Σχεδιάζουμε banners και αρθρογραφούμε αληθή και ωφέλιμα advertorials σε περίπτωση που ο διαφημιζόμενος δεν είναι σε θέση να τα παράσχει αυτούσια.

Αναλυτικές πληροφορίες για το κόστος των διαφημιστικών υπηρεσιών που παρέχει το adeti.gr  καθώς και για τη διάρκεια προβολής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα χαρούμε να φανούμε χρήσιμοι με τις υπηρεσίες μας.

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.