Τα μουσικά σχολεία χορεύουν ποντιακά! Άδοντες Και Ψάλλοντες Εν Τη Καρδία

Όποιος δε θυμάται το παρελθόν του,
είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Τα μουσικά σχολεία χορεύουν ποντιακά! Άδοντες Και Ψάλλοντες Εν Τη Καρδία

Τα μουσικά σχολεία χορεύουν ποντιακά! Άδοντες Και Ψάλλοντες Εν Τη Καρδία

Για τέσσερις μέρες στην Καβάλα εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες από Ελλάδα και εξωτερικό έγιναν κήρυκες του μηνύματος της αγάπης προς τιμήν του Αποστόλου των Εθνών και πολιούχου της Καβάλας, Παύλου.

Ο Δήμος Καβάλας, η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, διοργάνωσαν στην Καβάλα από τις 5 έως τις 8 Μαΐου 2023 εκδηλώσεις προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου με τίτλο: «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία…».

Η φετινή 7η κατά σειρά διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στο διαχρονικό αυτό σάλπισμα του Αποστόλου των Εθνών και πολιούχου της Καβάλας, Παύλου, στον ύμνο της Αγάπης. Κεντρική θέση στο φετινό εγχείρημα είχε το μουσικό έργο «Ύμνος της Αγάπης» του Πολωνού συνθέτη Zbigniew Preisner, ο οποίος με την φυσική του παρουσία θα ενώσει επί σκηνής πολυάριθμους μαθητές και μαθήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα γίνουν κήρυκες του μηνύματος της Αγάπης και μάλιστα στη γνησιότερη έκφρασή της που είναι η παιδική ψυχή και καρδιά.

 

 

 

Πηγή

Share: 

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.