Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου

Ο πολιτισμός δεν κληρονομείται,
κατακτάται.<

Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου

Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου
Περιγραφή
Μορφωτικός Σύλλογος

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου ιδρύθηκε το έτος 1978 και από τότε μέχρι σήμερα έχει αδιάλειπτη παρουσία στα Πολιτιστικά δρώμενα του Νομού και όχι μόνο. Σαράντα τρία χρόνια τώρα συμβάλλουμε στην Ερασιτεχνική Καλλιτεχνική Δημιουργία με αγάπη συλλογικότητα και ανιδιοτέλεια, στοιχεία που έχουν περάσει στη δεύτερη γενιά του Συλλόγου και ήδη στις παιδικές ομάδες κάνει την εμφάνισή της και η τρίτη γενιά των παιδιών μας.

Οι ομάδες μας έχουν παρουσιάσει αξεπέραστο έργο στους παραδοσιακούς χορούς, στη Μουσική ,στη Λαϊκή μας Παράδοση, στο ερασιτεχνικό θέατρο με περισσότερα από τριάντα ανεβασμένα έργα. Συμμετέχουμε σε όλες τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις για τη προστασία του Αργολικού Περιβάλλοντος, έχουμε διοργανώσει δεκάδες εκθέσεις έργων τέχνης, εκθέσεις βιβλίων & επισκέψεις σε Αρχαιολογικούς – Ιστορικούς Χώρους.

Σημαντική δράση εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια στο Σύλλογό μας, με τις παιδικές ομάδες, χορός, παραμύθια, παιδικό βιβλίο και πολλές άλλες. Από το έτος 2011 και μετά ιδρύθηκε στο Σύλλογό μας τμήμα Ιστορικής Μελέτης και Έρευνας, στο οποίο συμμετέχουν διάφοροι επιστήμονες από την Αργολίδα, με σκοπό τη προσέγγιση της Τεράστιας Ιστορικής Αργολικής Κληρονομιάς, της Προσφυγικής Καταγωγής μας και όχι μόνο.

Πληροφορίες
Έτος Ίδρυσης: 
1978
Διεύθυνση: 
Νέα Κίος Αργολίδας, ΤΚ 21053
Πόλη: 
Νέα Κίος
Νομός/Περιοχή: 
Αργολίδα
Επικοινωνία
Τηλέφωνο: 
6945819889
E-mail: 
morfotikos_sillogos_nk@yahoo.com
Social Media
Εκπροσωπείς φορέα παράδοσης & πολιτισμού;

info@adeti.gr

www.adeti.gr

Newsletter

Newsletters

Newsletters

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.